Alu Expo Art

Over Alu Expo Art

Gestart in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf met veelzijdige projecten. Joop Peeters en zijn medewerkers zijn zowel nationaal en internationaal actief in de tentoonstellingsbranche. Met de ruime ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn en de aandacht geven die u wenst.

Zowel voor individuele als uniforme standbouw tot 30.000 m2 bent u bij Alu Expo Art aan het juiste adres. Ook verzorgen wij congressen, symposia, hospitality units en tijdelijke afscheidingswanden. Alu Expo Art is een systeembouwer pur sang en werkt voornamelijk met Hestex Systems. Het systeem heeft achtkant profielen waardoor speelser en variabeler gewerkt kan worden. Niet alleen in vierkante vormen maar ook in rondingen en diagonale lijnen. Onze AutoCad tekenaar gaat de uitdaging met plezier aan om binnen uw budget een onderscheidende stand te ontwerpen.

standbouwbedrijf

Naast standbouw kunt u bij ons ook terecht voor: vloerbedekking, meubilair, verlichting en belettering. Succesvolle beurzen en evenementen creƫren we niet alleen. Dankzij ons zeer uitgebreide netwerk van toeleveranciers en professionals zijn we in staat om voor zowel grote als kleine beurzen/evenementen de mensen en middelen bij elkaar te brengen die benodigd zijn om uw activiteiten tot een succes te maken.

Kortom Alu Expo Art levert u full service voor een uiterst betaalbare prijs!

locations